news

news

news

news

شرح وظایف و شرایط احراز مشاغل پرسنل

شرح وظایف و شرایط احراز مشاغل پرسنل

 

شرح وظایف و شرایط احراز مشاغل پرسنل

عنوان رشته: نگهبان

شرایط احراز از نظر تحصیلات و تجربه:

- گواهینامه پایان تحصیلات دوره ابتدایی و حصول تجارب مربوط طبق جدول شرایط احراز.
- دارابودن گواهینامه پایان تحصیلات دوره اول متوسطه و حصول تجارب مربوط طبق جدول شرایط احراز.

شرح وظایف نگهبان :

- حفظ و حراست تمام یا قسمتی از ساختمان، ابنیه تاریخی، منازل، محوله، اسکله و نظایر آن طبق دستورات صادره
- کنترل ورود و خروج افراد، وسایط نقلیه و حمل و نقل اموال، اثاثیه، تجهیزات اشیاء و سایر کالاها طبق دستورات صادره و احتمالاً ثبت آنها در دفاتر مربوطه.
- پیش بینی لازم به منظور جلوگیری از بروز آتش سوزی، خرابی، دزدی، تجاوز و سایر حوادث و خرابی های غیرمترقبه در ساختمان یا اموال و سایر کالاها و تجهیزات تحت کنترل.
- اطلاع فروی اتفاقات و حوادث ناگهانی نظیر آتش سوزی، دزدی، خرابی به مأموران انتظامی و مسؤولان امر و انجام اقدامات احتیاطی اولیه.
- گزارش چگونگی انجام وظیفه و شرح کلیه پیشامدها در مدت نگهبانی.
- سرپرستی و کنترل و راهنمایی نگهبانان تحت نظر.
- انجام سایر امور مشابه نظیر پاسخگویی به مکالمات تلفنی، چاپ و تکثیر، ارسال مراسلات، توزیع نامه ها و پرونده ها بین کارکنان در صورت محدودیت حجم وظایف محوله طبق دستور مقام مافوق .
- در محدوده وظایف فوق الذکر اختیارات لازمه تفویض می گردد.

شماره بازنگری : ۰۰ تاریخ بازنگری : ۲۵/۱۲/۸۷

نام مدرک:
شرح وظایف و شرایط احراز مشاغل پرسنل
کدمدرک : FOOF21
صفحه: ۱ از ۱
عنوان پست سازمانی: شماره پست سازمانی

 

 

ادامه مقاله و دانلود فایل


تحقیق و مقاله پیرامون شبکه های کامپیوتری

تحقیق و مقاله پیرامون شبکه های کامپیوتری

 

تحقیق و مقاله پیرامون شبکه های کامپیوتری

استفاده از شبکه های کامپیوتری در چندین سال اخیر رشد فراوانی کرده وسازمانها وموسسات اقدام به برپایی شبکه نموده اند . هر شبکه کامپیوتری باید با توجه به شرایط وسیاست های هر سازمان ، طراحی وپیاده سازی گردد. در واقع شبکه های کامپیوتری زیر ساخت های لازم را برای به اشتراک گذاشتن منابع در سازمان فراهم می آورند؛ در صورتیکه این زیر ساختها به درستی طراحی نشوند، در زمان استفاده از شبکه مشکلات متفاوتی پیش آمده و باید هزینه های زیادی به منظور نگهداری شبکه و تطبیق آن با خواسته های مورد نظر صرف شود.

سرفصل :

چکیده

فصل اول

شبکه کامپیوتری چیست ؟

مدل های شبکه

اجزا ءشبکه

انواع شبکه از لحاظ جغرافیایی

ریخت شناسی شبکه

پروتکل های شبکه

مدل Open System Interconnection OSI

ابزارهای اتصال دهنده

فصل دوم

مفاهیم مربوط به ارسال سیگنال و پهنای باند

کابل شبکه

کارت شبکه

عملکردهای اساسی کارت شبکه

نصب کارت شبکه

تنظیمات مربوط به ویندوز برای ایجاد شبکه

شبکه های بی سیم

مفاهیم و تعاریف

پارامترهای مؤثر در انتخاب و پیاده‌سازی یک سیستم WLAN

جمع‌ بندی

فهرست منابع فصل اول و دوم

 

 

 

 

 
 تحقیق و مقاله پیرامون شبکه های کامپیوتری

تعریف شبکه :

به مجموعه ای ۲ یا چند کامپیوتر که بتوانند با هم ارتباط برقرار کنند و بتوانند منابع خود را در اختیار دیگری قرار دهند شبکه گفته می شود.این منابع را میتوان به دسترسی به فایل ها ,چاپگر ها  و CD و …. نام برد و همچنین انتقال داده هایی همچون voice , video نام برد.

حال که با تعریف شبکه های کامپیوتری آشنا شده ایم به تاریخچه پیدایش شبکه های کامپیوتری می پردازیم و علت پیدایش آن را درک خواهیم کرد.

 

تاریخچه شبکه های کامپیوتری:

در سال ۱۵۷ که شوروی سابق برای اولین بار نخستین ماهواره را به فضا پرتاب کرد در زمانی بود که رقابت تسلیحاتی بین دو ابر قدرت آن زمان وجود داشت به همین دلیل وزارت دفاع آمریکا برای انجام اقدام متناسب با این پرتاب ماهواره دستور ایجاد آژانس پروژه تحقیقاتی پیشرفته یا آرپا(ARPA) تاسیس کرد.یکی از مهم ترین پروژه های آن تامین ارتباطات در زمان جنگ جهانی احتمالی بود.

در این زمان تحقیقات زیادی برای اتصال کامپیوتر ها به یکدیگر بود. بدلیل اهمیت این موضوع آژانس آرپا منابع مالی این پروژه را در دانشگاه MIT بعهده گرفت. در نهایت در سال ۱۹۶۰ اولین شبکه های کامپیوتری که دو کامپیوتر آن در دانشگاه MIT و یکی در دانشگاه استنفورد و دیگری در دانشگاه کالیفرنیا ایجاد شد.

در سال ۱۹۷۰ شرکت صاحب نام زیراکس یک مرکز تحقبقاتی به نام (PARC) را ایجاد کرد که به تحقیقات در زمینه شبکه ای کامپیوتری پرداخت.در این سال ها شبکه آرپانت فقط به امور نظامی اختصاص داشت اما در سال ۱۹۷۲به عموم معرفی شد و در همین سال نخستین نامه الکترونیکی از طریق شبکه منتقل شد.

حال که هم تعریف شبکه را می دانیم و از تاریخچه پیدایش آن آگاه شدیم سوالی ایجاد می شود که پاسخ به آن بسیار مهم است و آن سوال این است که شبکه به ما چه مزیت هایی میدهد که ما راغب به استفاده از آن هستیم یا بطور دیگر دلایل استفاده ما از شبکه چیست؟

 

دلایل استفاده از شبکه:

۱-استفاده از منابع یکدیگر:

استفاده از منابع اطلاعاتی بدون توجه به موقعیت های جغرافیایی هر یک از منابع.

 

۲-کاهش هزینه ها :

متمرکز کردن  منابع اطلاعاتی بجای پخش آن در بخش های مختلف و استفاده اختصاصی هر کاربر در یک سازمان کاهش هزینه را به همراه دارد.

 

۳-قابلیت اعتماد:

منظور از قابلیت اعتماد این است که در این شبکه این قابلیت وجود دارد که از اطلاعات خود نسخه دوم یا پشتیبان و یا Back Up  بگیرد تا در صورت بروز اتفاق احتمالی منابع اطلاعاتی خود را از دست ندهیم.

 

۴-کاهش زمان در انتقال منابع اطلاعاتی:

هدف اصلی ایجاد شبکه برقراری ارتباط کاربران از راه دور می باشد که باعث می شود انتقال اطلاعات سریع و بدون توجه به موقعیت جغرافیایی صورت بپذیرد که کاهش زمان را نسبت به روش سنتی دارد.

 

۵-ارتباطلات:

کاربران می توانند از طریق ایمیل و یا دیگر سیستم های انتقال اطلاعات با یکدیگر در تماس باشند و حتی امکان انتقال فایل نیز برای آنها وجود دارد.

 

۶-به روز رسانی اطلاعات:

زمانی که ما از شبکه استفاده می کنیم به روز کردن اطلاعات و برنامه ها آسان تر می باشد.

 

یکی از مهترین فاکتور هایی که برای پیاده سازی شبکه ای کامپیوتری باید به آن توجه کرد آن است که شبکه ما در چه وسعتی است زیرا به استفاده از نوع وسعت کاری ما نوع تجهیزات و نوع توپولوژی شبکه و استفاده از تکنولوژی خاص را انتخاب میکنیم.

 

انواع شبکه از نظر وسعت:

۱-شبکه های (LAN (Local Area Network

به شبکه هایی گفته میشود که از لحاظ فیزیکی محدود هستند مثل شبکه های داخل یک ساختمان.






دانلود پلان اجرایی و معماری ساختمان ۷ طبقه

در این مطلب داریم :

در این مطلب شما یک پلان کامل اجرایی و معماری از ساختمان بتنی را دانلود خواهید کرد. سایت اف جی فایل با پشتیبانی آنلاین موفق شده است بصورت شبانه روزی همراه با شما دوستان بوده و از شما خواهشمندیم در صورت هرگونه مشکل حتما مارو درجریان گذاشته تا بتوانیم در سریع ترین زمان رفع کنیم.

در این مطلب ما چندید عکس از این پلان قرار داده ایم که در انتخاب شما مشکلی پیش نیاید. لازم بذکر است که این پلان کاملا اجرایی بوده و در یکی از استان ها اجرا شده است.

جهت مشاهده عکس های کامل این محصول از قسمت بالا سمت راست استفاده فرمایید.




مقایسه توانایی تغلیظ فلزات سنگین در پوشش گیاهی

مقایسه توانایی تغلیظ فلزات سنگین در پوشش گیاهی


خلاصه

گیاهان به علت استفاده از آب، خاک و هوا، در تغییر شرایط اکولوژیکی مشارکت مهمی دارند و می توان از آنها برای پاکسازی اکوسیستم های آلوده به انواع آلاینده ها نظیر فلزات سنگین استفاده نمود.  در این مطالعه میزان تجمع فلزات سنگین Ni، Mn، Zn، Fe و Pb در خاک و پوشش گیاهی اطراف مناطق صنایع تولید فولاد در جنوب شرق شهر اهواز واقع در جاده بندر امام- ماهشهر بررسی گردید.


نتایج این مطالعه میانگین غلظت فلزات بصورت قابل تبادل در نمونه های خاکی مناطق مورد بررسی را به صورت Fe> Mn> Zn> Ni میلی گرم بر کیلو گرم نشان داد.  حداکثر میزان تجمع Fe در پوشش گیاهی در بخش هوایی گیاه علفی Taraxacum kotschyi و در تیپ درختی Conocarpus erectus با مقادیر 891 و 30/860، Zn و Mn در بخش هوایی گیاه علفی T. kotschyi با مقادیر 63/108 و 90/93 و بیشترین مقدار  Ni در تیپ درختی Eucalyptus camaldulensis 86/10 میلی گرم بر کیلوگرم وزن خشک اندازه گیری گردید.


مقدار سرب در خاک و پوشش گیاهی قابل تعیین نبود.  نتایج حاصل از محاسبه فاکتور تغلیظ زیستی و فاکتور انتقال مبین آن است که در اکثر موارد و برای بیشتر فلزات مورد مطالعه این شاخص ها بالاتر از یک می باشند.  بر اساس این مطالعه، غلظت فلزات در پوشش گیاهی منطقه از حد آستانه تعریف شده برای گیاهان بیش تجمع دهنده کمتر است ولی تصور می شود که گونه های گیاهی انتخاب شده توانایی تجمع و انباشت فلزات مورد مطالعه را در بخش هوایی خود دارند.


حجم : ۴۲۶ کیلوبایت
فرمت فایل : word
صفحه : ۱۸
تعداد کلمه : ۶۹۴۴
نویسنده : ادمین
نوع فایل : مقاله






SPSS

SPSS


یکی از کاربردی ترین نرم‌افزارهایی که برای تحلیل‌های آماری در علوم اجتماعی، به صورت بسیار گسترده‌ای استفاده می‌شود، این نرم افزار است. SPSS توسط پژوهشگران بازار و داد و ستد،  شرکت‌های نقشه‌برداری، دولتی، پژوهشگران آموزشی، سازمان‌های بازاریابی و غیره به کار می‌رود. افزون بر تحلیل‌های آماری، مدیریت داده‌ها و مستندسازی داده‌ها نیز از ویژگی‌های نرم‌افزار هستند.

شرکت کنندگان در این دوره آموزشی، با مفاهیمی همچون : اصول اولیه و کاربردی SPSS، انواع نمودارها در SPSS، آزمون های T، آمار توصیفی، تحلیل واریانس یک و چند متغییره، روش های همبستگی، رگرسیون و تحلیل ممیزی، روش های مقیاس سازی، تحلیل پرسشنامه، روش های غیرپارامتریک و .... آشنا می گردند.